Utile

Sfaturi pentru fotografierea pisicilor și a câinilor - Cum să surprinzi cele mai frumoase și expresive momente ale companionului tău

Oamenii care au animale de companie simt adesea o predilecție specială pentru a le fotografia. Doar sunt ca un membru al familiei!

Autor:Pop Maria

Cum să mediezi relația dintre pisici și câini - Crearea unui mediu armonios și sigur pentru toți membrii familiei tale

În cazul câinilor și pisicilor ce urmează să trăiască împreună, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îi reuniți când sunt pui.

Autor:Ana Ema

Alimentația corectă la iepuri

O dietă adecvată asigură aportul necesar de nutrienți și susține funcționarea optimă a sistemului digestiv, iar din acest motiv este foarte important ca iepurașii să se bucure de un regim sănătos și bogat. 

Autor:SARAH DIACONU

Cum să-ți îngrijești animalele de companie în sezonul cald

Pe măsură ce temperaturile cresc, este important să știi cum să le oferi animalelor tale dragi îngrijirea potrivită pentru a le menține sănătoase și fericite.

Autor:Pop Maria

Cum să previi și să tratezi înțepăturile de căpușe la animalele de companie

Căpușele sunt mici paraziți care se agață de blana sau pielea animalelor pentru a se hrăni cu sângele lor.

Autor:Ana Ema

Cum să-ți pregătești animalul de companie pentru o călătorie cu mașina

În timpul călătoriei cu mașina, este important să-ți protejezi animalul de companie. Verifică cutia de transport și asigură-te că este fixată corespunzător, totodată ai grija ca aceasta să fie amplasată într-un loc sigur din mașină

Autor:Ahum Dranoel

Recomandări

Poate un cal să trăiască cu doar trei picioare?

Dacă amputarea este realizată la nivelul gleznei, există o șansă mare ca calul să poată fi echipat cu o proteză specială care să îi ofere un picior artificial. Această proteză este concepută special pentru nevoile și mărimea calului, iar ajustarea sa poate dura câteva luni.

Autor:Marian Pop

Alimentația sănătoasă pentru pisici: Cum să asiguri o masă echilibrată și delicioasă

Pentru a asigura o nutriție adecvată pisicii tale, trebuie să alegi hrana potrivită. Există două tipuri principale de alimente pentru pisici: hrană uscată și hrană umedă. 

Autor:Laura Onofrei

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg